Contact opnemen

Contactformulier

Wanneer u onderstaand formulier invult, ontvangt u zo spoedig mogelijk (binnen één werkdag) een antwoord van ons. Heeft u al gekeken of het antwoord op uw vraag bij de meestgestelde vragen op deze pagina is te vinden?

Kinderopvang de Cristallijn
Zonnebloemveld 8
6641 TA Beuningen

T: 024-6778122
M: 06-20222877
info@cristallijn.com

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Ik wil graag kinderopvang. Hoe kan ik mijn kindje inschrijven?

Via het aanmeldformulier op de site kan u uw kindje inschrijven. U krijgt dan via een email een bevestiging van inschrijving.

Met welke leeftijd kan ik mijn kindje inschrijven?

U kunt uw kind inschrijven al voordat het kind geboren is, u kunt dan een verwachte geboorte datum invullen.

Wat betekend een 51-weken contract?

We hanteren een 51-weken-contract. Omdat we in december een week (tussen kerst / oud&nieuw) gesloten zijn, betaalt u in die maand minder. In onze contractvoorwaarden, die tezamen met het contract worden verzonden/overhandigd, staat welke dagen we gesloten zijn. De studiedag doen we ieder jaar op een andere dag. De sluitingsdagen staan ook in elke nieuwsbrief en op de site.

Wat betekend een 48-weken contract of 40-weken contract?

Een 48-weken contract betekend dat je je kindje in de zomervakantie 3 weken aaneengesloten niet naar de opvang brengt. Hierbij zit ook de week dat we tussen kerst en oud & nieuw gesloten zijn. 

Een 40-weken contract betekend dat je kindje geen opvang heeft tijdens alle schoolvakanties. 

Voor beide contracten geld een ander uurtarief.

Betaal ik altijd hetzelfde maandbedrag?

Ja je betaald altijd hetzelfde maandbedrag. De kosten van een heel jaar worden gedeeld over de 12 maanden, hierdoor hoef je niks aan te passen bij de belastingdienst en blijft alles doorlopen. Het maakt dus niet uit of je een 51, 48 of 40 weken contract hebt.

Hoe is de betaling van de opvangkosten geregeld?

De kosten van de opvang worden maandelijks rond de 21e van de maand geïncasseerd. Omdat de kinderopvangtoeslag een vooruitbetaling is, betaalt u voor de aankomende maand. Incidentele kosten worden achteraf berekend en betaalt u over de voorgaande maand.

Is de voeding inbegrepen bij de kosten?

Ja, alle voeding is inbegrepen, behalve de flesvoeding voor kinderen tot een jaar. Geeft u de voorkeur aan een speciale voeding nadat uw kind een jaar is geworden dan bent u vrij om dit zelf mee te nemen.

Moet ik zelf luiers meenemen?

Nee, luiers zitten inbegrepen bij de kosten, momenteel maken wij gebruik van pampers en gebruiken wij de pamper pure billendoekjes.  U bent er natuurlijk vrij in om uw eigen luiers mee te nemen als u daar toch de voorkeur aangeeft.

Uw kind direct aanmelden?

Vul het inschrijfformulier in.

Inschrijven